Presentatie roman Syberg

woensdag 1 maart 2017 – Op zaterdag 18 maart vindt in het Stadsmuseum Zoetermeer de presentatie plaats van Syberg, de nieuwe roman van Reinold Vugs, die zich grotendeels afspeelt in het Zegwaart van 1732.

De bijeenkomst begint om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De auteur wordt geïnterviewd over zijn roman. Aansluitend wordt het eerste exemplaar overhandigd aan Bert van Eken, voorzitter van het Historisch Genootschap Oud Soetermeer. Daarna is het tijd voor een hapje en een drankje en signeert Reinold Vugs zijn roman voor wie dat wil.

Hofstede Meerzigt gaat van 28 maart t/m 1 april menu ‘Syberg’ serveren, dat gebaseerd is op historische recepten uit de gelijknamige roman van Reinold Vugs. Menu ‘Syberg’ telt drie gangen, met een optie voor een tussengerecht, en kost € 45,- inclusief de roman. Aanmelden hier.

Op 1 april (14-16.oou) signeert de schrijver Syberg in de Zoetermeerse vestiging van boekhandel De Kler. Info hier.

¶ De boekpresentatie vindt plaats op zaterdag 18 maart om 15.30 uur. Locatie: Stadsmuseum Zoetermeer, Dorpsstraat 7 in Zoetermeer. Het boek kost € 19,90 en is te bestellen bij De Kler en via 1boek.nl.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.