DBNL digitaliseert 33 jaargangen MedJCW

maandag 3 september 2012 – Er werd geregeld naar gevraagd: of de Mededelingen van de Stichting Jacob Campo Weyerman ook digitaal op het web geplaatst konden worden?

Het bestuur van het JCW heeft er welwillend gehoor aan gegeven. Dat wil zeggen: er is overleg geweest met de redactie van DBNL over de mogelijkheden om het blad te digitaliseren. En voilà: sinds vandaag zijn de eerste 33 jaargangen via de website van DBNL raadpleegbaar.

Onderzoekers hoeven niet meer naar hun boekenkast te lopen voor een oude papieren aflevering: alles kan met ingang van vandaag gelezen worden vanaf het eerste scherm, het tweede scherm of het derde scherm. Wat je maar wilt. De papieren exemplaren kunnen binnenkort naar zolder!

¶ Helaas heeft de DBNL-redactie niet alle auteurs kunnen traceren. Vandaar dat sommige artikelen wel genoemd worden maar niet op het web geplaatst zijn. Oproep: controleer dit svp voor je eigen bijdragen (zoek op je eigen achternaam op de pagina inhoudsopgaven MedJCW) en stuur een mail naar de DBNL-redactie?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.